Most viewed

This can occur temporarily for a variety of reasons; shortly before the market opens, after the market closes or because of extraordinary price volatility during the trading day. The ETN provides investors..
Read more
The ICF also offers a compensation package of up to 20,000 for qualified investors in the event of liquidation of the broker without warning. Traders who are looking for a stable set..
Read more

Verkoop bitcoin ideal


verkoop bitcoin ideal

is de eigen beslissing en verantwoordelijkheid van de Klant. ICO Tokens die worden ontvangen op Phoenix adressen worden als verloren beschouwd en kunnen niet geclaimd worden door de Klant. De Klant erkent dat het bepaalde in Boek 7, Titel 1, Afdeling 9A Burgerlijk Wetboek niet van toepassing is op zijn aankoop van Cryptovaluta. 2.6 Phoenix behoudt zich het recht voor om orders en klanten te weigeren, zonder opgaaf van reden. Account: Het persoonlijke account van de Klant bij Phoenix, zoals dat Account is aangemaakt door de Klant en online beschikbaar is na registratie en inloggen. Stuur dan uw cryptocurrency naar uw bijbehorende LiteBit wallet. 4 Levering.1 Levering door Phoenix van de Cryptovaluta die door de Klant zijn gekocht vindt plaats door verzending van de Cryptovaluta naar het Wallet adres dat is opgegeven door de Klant. 6.10 Indien Phoenix niet het volledige aantal Cryptocurrency ontvangt op het aangegeven Wallet adres voor de Order tot verkoop: dan, als het ontvangen aantal Cryptovaluta tot en met 20 lager is dan het door de Klant gendiceerde aantal, wordt de Order tot verkoop automatisch aangepast.

6.2 Het ingeven van de correcte gegevens voor het ontvangen van de verkoopopbrengst is de eigen verantwoordelijkheid van de Klant. Indien de Klant coins rechtstreeks naar een ICO adres stuurt en de ICO Tokens vervolgens teruggestuurd worden naar het Phoenix adres dan zal Phoenix niet de software installeren om de ontvangen coins terug te halen. In geval van annulering door Phoenix is Phoenix niet aansprakelijk voor de financile of juridische consequenties die het gevolg kunnen zijn van de annulering. 11.3 In geval van overmacht behoudt Phoenix zich het recht voor om haar verplichtingen op te schorten, om de Overeenkomst geheel of ten dele te ontbinden of om de Overeenkomst zodanig aan te passen of te laten aanpassen dat uitvoering van de Overeenkomst alsnog mogelijk. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Voorwaarden: Voorliggende Algemene Voorwaarden behorende bij de Overeenkomst en alle overige overeenkomsten met Phoenix. ETH, ripple.28022 24h -6.03, xRP, cardano.07168 24h -5.11, aDA. Door de Verkoop/Sell knop te activeren en te bevestigen dat de aanvullende waarschuwing is gelezen en begrepen, wordt het Aanbod tegen de dan geldende koers gedurende vijfentwintig (25) minuten gefixeerd. 6.9 Indien de Order tot verkoop is geannuleerd, maar Phoenix heeft het aantal Cryptocurrency wel geheel of gedeeltelijk ontvangen, dan dient de Klant contact op te nemen met Phoenix Support, waarna de Klant kan besluiten om hetzij: de Cryptocurrency te retourneren naar een door. 7.2 Alle op de Website gepubliceerde prijzen en gegevens kunnen drukfouten bevatten. Jy kan bitcoins koop teen 'n lae prys en verkoop dit sodra die pryse styg. Mining Fee (Verzendkosten afhankelijk van het Blockchain verkeer; afhankelijk van het type Cryptocurrency; wordt bepaald door derden; aangegeven in het Aanbod.

Bitcoin, ideal BitcoinIdeal) Twitter
FAQ: bitcoins verkopen - Support
Hoe om, bitcoins uit jou csgo-winste te verkoop
Bitcoin voor bankoverschrijving, bankoverschrijvinggrote
Koop, bitcoins, in Nederland Met ideal, bitcoin


Sitemap